Susitikimai su absolventais (psichologija)

Ketvirtadienį, t.y. kovo 19 d. 15 val. 201 a. susitiksime su Viktorija Sakapilvyte – Ukneviče ir Jurga Jakubauskiene psichologijos absolventėmis.


Jurga 2002 m. baigė VU organizacinės psichologijos magistro studijų programą. Po studijų ji įkūrė ir  beveik dešimt metų turėjo savo projektų vadybos paslaugų verslą – įmonę „Kompetencijos gildija“. O nuo 2013 m.  Jurga Jakubauskienė yra UPS įgaliotasis atstovo Lietuvoje UAB „Skubios siuntos“ personalo vadovė.






Viktorija jau nuo 10 klasės žinojo, kad studijuos psichologiją mūsų fakultete. 2009 m. sėkmingai baigė bakalauro studijas, tačiau jomis neapsiribojo ir 2011 m. įgijo organizacinės psichologijos magistro laipsnį VU. Dar studijuodama II-kurse, ji žinojo, kad ateityje nori dirbti Swedbank, AB personalo departamente, kuriame sėkmingai įsidarbino ir dirba ir iki šiol. Viktorija Sakapilvytė – Uknevičienė net ir įsidarbinusi nepamiršo universiteto ir kurį laiką dirbo VU lektore ir vedė seminarus mokyklinio amžiaus vaikams apie kūrybiškumą. Ji nuo pat pirmo kurso aktyviai įsitraukė į savanorystę studentiškose organizacijose ir netgi buvo Vilniaus universiteto Studentų atstovybės Filosofijos fakultete pirmininkė.  

Daugiau informacijos apie kitus susitikimus su absolventais čia.