Susitikimai su absolventais (filosofija)

Šiemet kovo 19d., 13val. susitiksime net su trimis filosofijos absolventėmis - Monika NavickieneAsta Čekanauskaite ir Sonata Skuminaite - Chranovskiene.

Monika Navickienė filosofijos bakalauro studijas baigusi 2003 metais ir toliau mokslus tęsė studijuodama mokesčių administravimo magistrą. Kurį laiką dirbusi privačiame sektoriuje ir vadovavusi automobilių nuomos verslui, ji nusprendė daugiau dėmesio skirti visuomeninei veiklai – prisijungė prie TS - LKD politinės partijos. Dabar  M. Navickienė yra  šios partijos vykdomoji sekretorė – pirmoji ir jauniausia moteris užimanti tokias pareigas iš visų EPP šeimos partijų Europoje. Beje, ji jau antrus metus dirba su partijos rinkimų kampanija. Šiemet ji rinkimų štabo vadovė.


Asta Čekanauskaitė sako pradėjusi nuo Kierkegaard (pas prof. Šliogerį rašė bakalaurino darbą) ir baigusi medicinos etika. Turi ir biomedicinos srities daktaro laipsnį.
Šiuo metu dėsto medicinos etiką VU Medicinos fakultete ir yra Lietuvos bioetikos komiteto (suprantam kažkas prie sveikatos apsaugos ministerijos) specialistė.



Sonata Skuminaitė Chranovskienė 2003 m. baigė Filosofijos bakalaurą Filosofijos fakultete, o 2009 m. - sociologijos magistrą ( informacijos visuomenės studijų programą). Pati absolventė savo darbo patirtį įvardija kaip labai įvairią - vadovavimas nacionaliniams ir tarptautiniams projektams, savanorystė visuomeninėje veikloje, socialiniai, edukaciniai projektai, komunikacija, viešieji ryšiai, renginių organizavimas.

Daugiau informacijos apie kitus susitikimus su absolventais čia.