Susitikimas su absolventais (soc.politika)

Šiemet susitikimų su absolventais metu ir vėl turėsime progą susipažinti su penkių VU Filosofijos fakulteto studijų programų absolventais. Kovo 18d, 13val., į susitikimą su absolventu rinksis socialinės politikos studentai.
Tik prieš dvejus metus Vilniaus universiteto Filosofijos fakultete atsiradusi socialinės politikos bakalauro studijų programa kol kas neturi absolventų. Iki tol buvo vykdoma tik antrosios pakopos (magistro) soc. politikos studijų programa, į kurią daugiausia įstodavo socialinio darbo bakalaurą baigę studentai. Tad ir į soc. politikos darbo rinką patekdavo soc.darbo studijų programą baigusieji. Dėl šių priežasčių soc. politikos absolventų iš tiesų nedaug. 

Šiemet patirtimi su socialinės politikos studentais dalinsis Mindaugas Lingė. Prieš 7 metus Mindaugas baigė socialinio darbo magistro studijas, šiuo metu dirba LR Prezidentės Dalios Grybauskaitės patarėju vidaus politikos klausimais. Prieš tai dirbo Prezidento Valdo Adamkaus komandoje. Studijų metais dirbo Lietuvos krikščionių demokratų vykdomajame biure ir vadovavo krikščionių - demokratų jaunimui. 

Daugiau informacijos apie kitus susitikimus su absolventais čia